divendres, 13 de febrer del 2015

CREMA DE FONOLL I POMA




INGREDIENTS:


2 bulbs de fonoll
1 ceba
1 poma
aigua
sal, oli d'oliva, pebre

Dissabte a mercat vaig comprar uns bulbs de fonoll per fer-los amanits, però una senyora em va comentar que en feia crema i que era molt bona, així que ho vaig voler provar així. Aquí us en deixo la recepta:
Netegen els bulbs de fonoll i els tallem a trossets petits. Fem el mateix amb la ceba. En una olla amb una mica d'oli hi posem la ceba. La deixem que es cogui dos minuts i hi afegim el fonoll. Anem remenant i ja hi podem afegir la poma, pelada i tallada també a trossets. Salpebrem.
Finalment hi posem l'aigua, la justa per a que ho cobreixi tot. Més val haver-ne d'afegir que no que ens quedi massa clara. 
Ho tapem i ho deixem que vagi bullint durant un quart d'hora. Passat aquest temps, ho passarem pel túrmix deixant una crema ben fina. Si la volem més clara hi podem afegir un raig d'aigua.
A primer cop d'ull no crida l'atenció aquesta crema, però un cop fet el tast, a casa repetirem, és boníssima!!

La idea de barrejar-la amb poma és de Viatge nutritiu.



4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per esmentar "viatge nutritiu" i la recepta de fonoll i poma. Molt interessant el teu bloc. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Isabel, i gràcies a tu per la idea de la poma!! Et seguiré al blog ;)
      Anna

      Elimina
  2. Original combinació! A la que tingui fonoll ho probaré. :)

    Amadeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Amadeu! Jo el compro a plaça, no molt sovint però de tant en tant m'encanta! A veure si faig més plats amb ell ;)
      Petons
      Anna

      Elimina