dimarts, 23 de setembre del 2014

MAGDALENES DE PASTANAGA.



INGREDIENTS:

250 grs de farina integral d'espelta
125 grs de sucre morè
60 grs d'oli d'oliva
200 grs de pastanaga 
2 ous
1 iogurt de soja
1 got petit de llet de soja
16 grs de llevat
canyella en pols, nou  moscada, gingebre en pols

Ben senzill:
Batem els ous, hi afegim l'oli, batem, afegim el iogurt, batem, i finalment la llet i batem.
Barregem els elements secs en un bol ( farina, sucre, llevat, espècies al gust)
Rentem les pastanagues i les ratllem.
Barregem els ingredients secs i els humits amb l'ajuda d'una espàtula i intentant no remenar excessivament.
Omplim tres quartes parts dels motlles de les magdalenes amb la massa obtinguda, ensucrem per sobre i enfornem durant uns 10 minuts a 200º aproximadament.
Surten unes magdalenes molt aromàtiques, si sou més tradicionals podeu prescindir de les espècies i us quedaran igualment bones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada