diumenge, 17 de maig del 2015

GASPATXO DE MADUIXES.



INGREDIENTS: (4 racions)

20 maduixots
2 tomàquets madurs
1 gra d'all
sal, pebre, oli d'oliva

Renteu i treieu les fulletes dels maduixots. Feu el mateix amb els tomàquets.
Poseu en un recipient apte per a minipimer els maduixots, l'all pelat i els tomàquets. Tritureu bé.
Afegiu la sal, el pebre i un bon raig d'oli d'oliva. Tritureu una mica més.
Si voleu podeu passar el gaspatxo pel colador per treure algun granet dels maduixots o pells de tomàquet. Jo no ho fe fet perquè ho he triturat tot molt bé i no em molesta trobar-hi algun granet de tant en tant, us deixo la decisió a les vostres mans.
Reserveu a la nevera fins l'hora de servir. Ho podeu acompanyar d'algun germinat per donar-li un toc de color.

6 comentaris:

  1. M'encanta! Segur que el faig, i gràcies per compartir-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu pel comentari Neus, ja veuràs com t'agradarà :)
      Petons
      Anna

      Elimina
  2. Entre tu i la Mònica Tarradellas m'heu fet venir ganes de fer un gaspatxo amb maduixes!!! Què bo ha de ser!!
    Petons i bona setmana!!!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és una premonició Olga, cap a fer-lo!!
      Anna ;)

      Elimina
  3. Este gazpacho lo he probado una vez y me gustó mucho. Que pintaza el tuyo. Besotes Anna.

    ResponElimina
  4. Gracias Myriam, y bienvenida al blog.
    Un abrazo.
    Anna.

    ResponElimina