Un recull de receptes de cuina dirigit als que en saben i als que no, fet amb entusiasme i molt d'amor.
dissabte, 5 de setembre del 2015
TRUFA PER FARCIR PASTISSOS.
INGREDIENTS:
500 grams de nata per muntar
100 grams de xocolata de cobertura
40 grams de sucre
Aquesta recepta de trufa que avui us ensenyo, és ideal per utilitzar com a farciment de pastissos, braços de gitanos, lioneses, etc.
Si us agrada amb més gust de xocolata o més suau, podeu variar la quantitat de xocolata sense cap problema.
Veureu que fàcil és de fer:
Poseu en un cassó la nata per muntar i un cop bulli, afegiu-li la xocolata a bocins i retireu-la del foc. Remeneu amb unes varilles fins que la xocolata estigui ben dissolta. Un cop ho tingueu acabat, reserveu-la a la nevera unes dotze hores o més.
Quan la volgueu fer servir, sols heu de muntar-la igual que faríeu amb la nata. Afegiu-hi el sucre i utilitzeu els estris ben freds. Veureu que bona queda, i el resultat està per llepar-se els dits.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Tan facileta i que bona Anna!
ResponEliminaPtnts
Dolça
És que les coses senzilles són les millors Dolça ;)
EliminaPetons
Anna
Un vici pur i dur!!!
ResponEliminaQue vagi bé! Clara
Ni que ho diguis Clara!!
EliminaUna abraçada
Anna
Prenc nota, Anna!!! Es presentar un curs força pastisser!!!
ResponEliminaPetonets i bona setmana!
Olga
Igualment Olga, no paris mai ;)
EliminaAnna
Ostres, aquesta se m'havia passat! no n'he fet mai, de trufa, però me l'anoto perquè a casa ens encanta!! un petó maca!
ResponEliminaGràcies Eva, segur que t'agradarà. Petons ;)
EliminaAnna
Em sembla que no la faré servir per farcir, i me la menjaré directament a cullerades!! Un petonet!
ResponEliminaAixí ets de les meves Anna, a mi em passa el mateix ;)
EliminaPetons
Anna
Per a mi tenir-ne també és un perill... no se si arribaria a farcir res... ! petó
ResponEliminaPer això jo prefereixo fer-ne la quantitat justa o congelar la que em sobra, així m'evito caure en temptacions... ;)
EliminaPetons teresa
Anna