divendres, 15 de maig de 2015

AMANIDA D'ESPINACS A LA CATALANA.




INGREDIENTS:

un manat de brots d'espinacs tendres
tomàquets cherry
panses i pinyons
mozzarella
200 cc de vinagre de mòdena
sal, oli d'oliva

Fàcil fàcil...
Renteu bé els brots d'espinacs i els tomàquets. 
Feu una reducció amb el vinagre de mòdena: poseu un got de vinagre de mòdena (per aproximadament dos racions) en un cassó al foc a foc mitjà i aneu remenant de tant en tant. Quan la seva textura sigui la d'un xarop ja la tindreu a punt. Hi ha qui li posa un parell de cullerades de sucre, però jo intento evitar-lo així que n'he prescindit i el resultat és bo també, així que us ho deixo a les vostres mans. Tingueu en compte que quan la reducció es refredi quedarà encara un xic més espessa.
Poseu una paella al foc i torreu els pinyons, aneu-los remenant i vigilant que no es cremin. reserveu-los.
Per emplatar sols cal que poseu una base d'espinacs, els tomàquets cherry tallats per la meitat, les boletes de mozzarella, les panses i els pinyons.
Amaniu-ho amb sal i oli i un rajolí de la reducció del vinagre, veureu que bona!!



2 comentaris:

  1. Doncs si que ha de ser molt bona. Ho tastarem. Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Dolça, és senzilla però sana i bona, segur que us agradarà!
      Petons
      Anna

      Elimina