INGREDIENTS: (4 racions)
20 maduixots
2 tomàquets madurs
1 gra d'all
sal, pebre, oli d'oliva
Renteu i treieu les fulletes dels maduixots. Feu el mateix amb els tomàquets.
Poseu en un recipient apte per a minipimer els maduixots, l'all pelat i els tomàquets. Tritureu bé.
Afegiu la sal, el pebre i un bon raig d'oli d'oliva. Tritureu una mica més.
Si voleu podeu passar el gaspatxo pel colador per treure algun granet dels maduixots o pells de tomàquet. Jo no ho fe fet perquè ho he triturat tot molt bé i no em molesta trobar-hi algun granet de tant en tant, us deixo la decisió a les vostres mans.
Reserveu a la nevera fins l'hora de servir. Ho podeu acompanyar d'algun germinat per donar-li un toc de color.
M'encanta! Segur que el faig, i gràcies per compartir-ho.
ResponEliminaGràcies a tu pel comentari Neus, ja veuràs com t'agradarà :)
EliminaPetons
Anna
Entre tu i la Mònica Tarradellas m'heu fet venir ganes de fer un gaspatxo amb maduixes!!! Què bo ha de ser!!
ResponEliminaPetons i bona setmana!!!
Olga
Això és una premonició Olga, cap a fer-lo!!
EliminaAnna ;)
Este gazpacho lo he probado una vez y me gustó mucho. Que pintaza el tuyo. Besotes Anna.
ResponEliminaGracias Myriam, y bienvenida al blog.
ResponEliminaUn abrazo.
Anna.