dilluns, 6 d’abril del 2015

PATATES FARCIDES D'ESPINACS.




INGREDIENTS:

2 patates
un grapat d'espinacs
panses
pinyons
crema d'arròs
formatge ratllat
sal, pebre, oli d'oliva

Una recepta ben senzilla:
Renteu bé els espinacs i passeu-los per la paella amb una mica d'oli. Aneu remenant i deixeu que es vagin bevent l'aigua que desprenen. Afegiu-hi un grapat de panses i pinyons, al vostre gust, i quan estiguin cuits un raig de crema d'arròs (en substitució de la crema de llet i que podeu trobar a qualsevol botiga de productes ecològics). Salpebreu i deixeu que s'acabi d'unificar tot plegat, tenint en compte que no ha de quedar una barreja seca sinó més aviat melosa.
Renteu bé les patates, depenent de la mida que tinguin, les podeu fer bullides o bé al microones. Jo com no sóc partidària del microones vaig escollir-les de mida més petita per poder-les bullir, així les racions són mes petites i no omplen tant. Poseu-les a bullir en un cassó ple d'aigua, tapades, i deixeu que es vagin coent. Quan les punxeu i noteu que estan una mica toves (un quart d'hora aproximadament), les retireu i deixeu que es refredin una mica. Un cop tèbies ja podeu tallar-les per la meitat i amb una cullereta de postres buidar-les amb molta cura deixant una crosta de mig centímetre. 
Ara ja les podeu farcir amb molta cura, i hi podeu posar el formatge ratllat per sobre. A mi m'agrada posar-hi una miqueta molt miqueta de formatge blau també, ja que contrasta amb la dolçor de les panses i ens agrada molt.
Ara és el moment d'enfornar, uns deu minutets a foc mig, i ja les teniu a punt per menjar. Fetes i menjades és com són més bones.
Espero que us hagi agradat, cal aprofitar el que queda de temporada d'espinacs!

2 comentaris:

  1. Quina recepta mes bona, segur que la faré, felicitats pel teu bloc.T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Júlia! Segur que et quedaran boníssimes...donaré una ullada al teu bloc.
      Una abraçada
      Anna

      Elimina