diumenge, 1 de març del 2015

MAGDALENES SENSE GLUTEN.



INGREDIENTS: (15 unitats)

175 grams d'ou
200 grams de sucre 
50 grams de llet vegetal
250 grams de farina sense gluten
10 grams de llevat
175 grams d'oli d'oliva

Avui he fet una prova amb la recepta de magdalenes que normalment faig servir. Tenia curiositat per saber com quedarien utilitzant una farina apta per a celíacs, i cal dir que el resultat ha sigut molt bo, tant visualment com en tant a gust i a textura. La farina que vaig utilitzar la vaig comprar en una dietètica, i és de la casa Schär. 
Aquí teniu la recepta...però ALERTA cal anar amb molta cura a l'utilitzar estris ben nets, no fos cas que estiguéssim contaminats de qualsevol altre tipus de farina. A les pastisseries tenen una zona i uns utensilis especialment dedicats als celíacs
Més fàcil impossible: sols cal que poseu en un bol tots els ingredients alhora i els bateu amb el batedor elèctric durant una bona estona. Tapeu-lo amb paper film i deixeu-lo reposar a la nevera durant una hora com a mínim. 
Preescalfeu el forn a 220º i col.loqueu sobre la safata del forn els motlles de silicona per fer magdalenes. Dintre de cada motlle n'hi poseu un de paper, que omplireu amb la massa unes dues terceres parts aproximadament. Ensucreu per sobre una mica, i ja ho podeu enfornar durant uns deu minuts, tot i que cada forn és diferent i el punt de cocció pot variar.

4 comentaris:

  1. Es veuen boníssimes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eva! Personalment m'agraden més les de farina d'espelta o qualsevol d'integrals, però era una opció que volia investigar, i han sortit bé, se les ha cruspit el meu xicot :)
      Ptns wapa
      Anna

      Elimina
  2. Li passo la recepta a unes companyes meves!!! I jo també me l'apunto!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt be wapa, ja em diràs com us ha anat!
      Ptons
      Anna

      Elimina