dijous, 31 de juliol del 2014

MINI CANYES DE XOCOLATA.



INGREDIENTS:

 una làmina de pasta de full rectangular
1 rajola de xocolata
1 rovell d'ou (núm 0)
gelatina
fideus de xocolata o ametlles picades

Agafeu la làmina de pasta de full i la talleu a quadrats, jo els he fet d'uns 7 cm de costat però podeu fer la mida que volgueu. Seguidament hi posem mitja presa de xocolata (tallada longitudinalment) al mig de cada un dels quadradets, i pintem amb ou un dels laterals, que serà on hi haurà la pestanya d'unió. Cobriu la xocolata amb l'altra meitat de la pasta de full (com si tanquéssiu un llibre) i apreteu la pestanya amb l'ajuda d'una forquilla, de manera que quedi ben sellat, i de pas tindrà la funció de decoració.
Si sobra pasta als laterals, és millor tallar-la i retirar-la, així quan es cou l'aire pot sortir i no queden tant bufatdes. 
Finalment només cal pintar-les amb el rovell d'ou i posar-les a la safata del forn sobre una làmina de silicona (o paper de forn, o d'alumini si no en teniu). Hauràn de coure's a uns 180º fins que vegeu que estan dauradetes. Les traieu i les deixeu refredar.
Ara sols caldrà posar la gelatina al bany maria i pintar-les amb cura de que no regalimi. Abans que s'arrefredi hi posem els fideus de xocolata o l'ametlla picada, i ja les tenim a punt.
Bon profit, espero que us agradin, i si les feu, expliqueu-me com ha anat!

2 comentaris:

  1. Uffff!!! Una autèntica temptació que crec que no arribaria ni a poder fer les fotos, en el meu cas...jejejjeej!!!
    Gràcies per la recepta guapa!
    Petonets desde Lo Cucpcake!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu pel comentari Neus! A veure si em puc passar dissabte per Altafulla, que vagi molt be!!

      Elimina