diumenge, 3 d’agost del 2014

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS D'HUMMUS.


INGREDIENTS: (4 racions)

15 pebrots del piquillo
500 grs hummus
2 cebes
2 alls
250 ml crema de llet
1 copa de vi blanc

Tenia una mica d'hummus que em va sobrar ahir i pensant pensant, se'm va ocórrer aquesta idea. A veure què us sembla. Les quantitats d'aquesta recepta són variables, depèn de si us agrada un gust més intens o bé suau, així que vosaltres decidiu! 
Per 4 racions de degustació, he preparat 2 pebrots del piquillo per cap. Els agafem tots 8 tal qual, del pot on estaran en conserva i els deixem escórrer sobre paper de cuina.
Mentrestant, podem fer la salsa. Picarem la ceba i l'all ben petits, i posarem a sofregir-ho amb poc foc i que es vagi fent. A mitja cocció hi afegim el vi, i quan ja casi estigui reduït, els pebrots restants talladets a trossos. Deixem que s'acabi de coure, i ho passem pel túrmix. Si voleu una salsa més fina, la podeu passar també pel colador xinès.
Ara només ens cal farcir els pebrots que teniem a escórrer amb l'hummus, amb molta cura, això si, i vigilant que no sen's trenquin. 
A la foto teniu una suggerència de presentació, però us recomano una més fàcil que és posar-los en un plat fondo o safata i recoberts amb la salsa.
I si per acabar li voleu donar un punt de torradet al forn, veureu com li dóna un color ben maco també.
Espero que us hagi agradat!



2 comentaris:

  1. Boníssims!!! Per casualitat l'altre dia els vaig fer i van agradar mooolt! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina il.lusió!! Penso que combina molt bé tot plegat, m'alegro de que us agradéssin, i gràcies pel comentari guapa!

      Elimina