divendres, 19 de juny del 2015

MAGDALENES DE SANT JOAN.




INGREDIENTS:

per a les magdalenes:

3 ous ecològics
200 grams de sucre
250 grams de farina
10 grams de llevat
50 grams de llet 
175 grams d'oli
25 grams de sucre vainillat
pel farcit:
100 grams de sucre
3 rovells d'ou
150 grams de llet
40 grams de maicena
per a la decoració:
fruita confitada
ametlla filetejada crua

ELABORACIÓ:
Per les magdalenes: Poseu tots els ingredients alhora en un bol i bateu-ho amb el batedor elèctric durant uns deu minuts. Reservar la barreja tapada amb film a la nevera. Mentrestant podeu fer la crema pel farcit. Passada un hora com a mínim, ja podeu repartir la massa entre els motlles ( que col.locareu en una placa de magdalenes metàl.lica o de silicona per tal de que no s'obrin), posar-hi una mica de fruita confitada a cadascuna, una mica d'ametlla filetejada, i finalment un polsim de sucre. Cap al forn a uns 200º durant deu minuts aproximadanet, fins qu evegeu que estiguin rossetes.

Per a la crema pastissera: Poseu a escalfar en un cassó la llet i el sucre. Remeneu-ho per a que el sucre es dissolgui. No ha de bullir. Per altra banda en un bol barregeu els rovells d'ou amb la maicena i remeneu amb unes varilles fins que es barregi bé. Si veieu que us costa perquè queda massa espès o queden grumolls, hi podeu afegir una mica de la llet tèbia que teniu escalfant-se.Dipositeu la mescla dels ous al cassó amb la llet, sense parar de remenar. Poc a poc veureu que la crema es va espessint fins arribar al punt desitjat. Reserveu-la.

Pel muntatge: Com que tindreu la crema pastissera preparada, sols cal que la poseu en una mànega amb una boquilla ben fina, i aneu farcint les magdalenes una per una.

2 comentaris:

  1. Quina idea més original! Si amb la coca no t'atreveixes, tens unes magdalenes delicioses per la nit de Sant Joan! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que si Anna, sempre hi ha solucions per a tot! ;)
      Bona revetlla guapa
      Anna

      Elimina