dimecres, 20 de maig del 2015

ROTLLETS DE SALMÓ I ALBERGÍNIA.


INGREDIENTS: (4 racions)

400 grams d'albergínia escalivada
200 grams de formatge tipus Philadelphia
1 all
8 talls de salmó fumat
oli d'oliva, alfàbrega fresca, sal i pebre

Escaliveu les albergínies i un cop estiguin fredes, peleu-les i poseu-les en un bol. 

Afegiu-hi el formatge i l'all, salpebreu. Tritureu amb el túrmix o aixafeu-ho amb una forquilla fins que quedi una barreja homogènea (si ho feu amb forquilla piqueu l'all el més petit que pugueu).
Agafeu els talls de salmó fumat i doneu-los-hi forma rectangular. Col.loqueu el farcit al mig i cargoleu com si fos un caneló. Disposeu-los al plat on els servireu.
Podeu posar un raig d'oli per sobre per donar-li brillantor, i si li voleu donar un toc refrescant sols cal que tritureu un parell de fulles d'alfàbrega amb un bon raig d'oli i us quedarà un oli aromatitzat boníssim.
Serviu els rotllets acompanyats d'algun tipus d'amanida o torradetes.

4 comentaris:

  1. Una proposta molt vistosa, original i saborosa per a servir com a entrant o com a part d'un aperitiu, uns rotllets boníssims! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eva, i servits fresquets encara millor!
      Petons
      Anna

      Elimina
  2. Molt bona idea la barreja de formatge en crema i l'albergínia escalivada, especialment per les persones que no els agradi gaire l'albergínia; és una manera més de menjar verdures i acompanyada del salmó fumat, fa que el plat sigui ben complert.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna. Està per llepar-se els dits ;)
      Petons
      Anna

      Elimina