INGREDIENTS: (4 racions)
200 grams de maduixes
100 grams de nata
2 clares d'ou
2 cullerades de sucre
Una altra recepta amb maduixes, aprofitem que estem en temporada!
Aquesta mousse és molt suau, tant de gust com de textura. Li he posat el sucre just per potenciar-ne una mica el sabor i que al mateix temps no predomini el dolç sinó el gust de les maduixes. Ja sabeu que intento evitar-lo el màxim possible, però si us agrada el dolç n'hi podeu afegir una mica més si voleu.
Som-hi doncs!
Renteu i talleu les fulletes de les maduixes. Tritureu-les. Podeu colar el líquid obtingut si no hi voleu trobar les llavors, jo les hi vaig deixar perquè em sembla més natural.
Per altra banda munteu la nata amb el batedor elèctric, recordeu que si està ben freda el resultat és molt millor. Afegiu-hi les dues cullerades de sucre al començament, així es dissoldrà mentre l'aneu muntant.
Finalment munteu les clares a punt de neu, que us quedin ben fortes. No us oblideu de netejar bé les varetes del batedor, que una mica de greix de la nata no deixarà que muntin bé les clares!
Per acabar la mousse sols cal que barregeu la nata i les maduixes triturades amb una espàtula i quan ho tingueu ben barrejat, afegiu-hi les clares muntades en tres tongades i remenant de baix cap dalt i amb cura perquè es baixin el mínim possible.
Distribuïu la mescla en vasets i poseu-la a la nevera. Deixeu que es refredi unes tres hores, i cap a la taula!
Cap comentari. Només dir-te que avui ho tastarem!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Molt bé Dolça, espero que us agradi.
EliminaPtnets
Anna.
Fet tastat i mmmmmm ens ha agradat!!!!!
EliminaGràcies per la recepta.
Ptnts
Dolça
Gràcies a tu per haver-la fet i comentat Dolça :)
EliminaPetons
Anna
Mare, quina delícia! Unes postres molt, molt, molt elegants!
ResponEliminaPetonets!
Olga
Gràcies Olga! ;)
EliminaAnna
Unes postres refrescants i delicioses, a casa ens encanta aquesta mousse! un petó!
ResponEliminaVal la pena aprofitar les fruites de temporada, i ara toca maduixes, tant de bo duréssin tot l'any! ;)
Elimina