INGREDIENTS:
200 grams de pastanaga
200 grams de coco ratllat
coco ratllat per arrebossar
coco ratllat per arrebossar
llet condensada
Peleu i feu a trossets les pastanagues. Bulliu-les fins que estiguin toves. Treieu-les de l'aigua i escorreu-les, deixeu-les una estona per a que acabin d'eliminar l'aigua.
Poseu la pastanaga en un bol i amb l'ajuda d'una forquilla xafeu-la fins que us quedi un puré.
Afegiu-hi el coco poc a poc i aneu remenant.
No us he posat la quantitat de llet condensada ja que dependrà de com us hagi quedat la barreja anterior i de si us agrada més o menys el dolç. Si sou molt llépols podeu reduir la quantitat de pastanaga i afegir més llet condensada, així que ho deixo a les vostres mans. L'únic que heu de tenir en compte és que la barreja perdrà una mica de consistència. El resultat serà d'una massa que si l'apreteu suaument amb els dits fa una bola.
Deixeu-la reposar a la nevera durant una hora com a mínim perquè el coco absorveixi la humitat dels ingredients.
Ja podeu fer les boletes i un cop les tingueu, arrebossar-les amb el coco ratllat.
Guardeu les boletes a la nevera fins al moment de servir, quedaran més duretes, i si us en surten en excés, les podeu desar al congelador.
Aquestes les feiem a primària, a l'escola. Espero tornar a fer-les amb les nenes!!
ResponEliminaÉs que són molt fàcils de fer, i el resultat molt bo!
EliminaAnna
Aquests boletes les tinc apuntades per la pròxima vegada que hagi de portar unes postres a algun lloc...m'han encantat!
ResponEliminaSón molt bones, i les pots tenir preparades una setmana abans si vols!
EliminaAnna
Em quedo la recepta! els faré a la meva filla que li encanta el coco!
ResponEliminaSegur que li agradaran ja veuràs!!
EliminaUna abraçada
Anna