INGREDIENTS:
formatge idiazábal
escuradents
Crec que mai havia penjat una recepta tant fàcil com la d'avui :)
Talleu el formatge a làmines de mig centímetre de gruix aproximadament.
Feu el mateix amb el codonyat.
Apileu una làmina de formatge, una de codonyat i una altra de formatge, i talleu-ho de la forma que volgueu (quadrat, triangle...).
Punxeu-ho amb un escuradents i amb compte ja ho podeu col.locar sobre una safata.
És un pintxo boníssim!!! A mi m'agrada molt la combinació.
ResponEliminaPetons,
Olga
I a mi Olga, i com més curat el formatge millor! mmmmm
EliminaAnna
Aquesta recepte és boníssima, i també gràcies a Mossegades, ha sortit a http://www.momentsgastronomics.com/ca/blog/119/UNS-TASTETS-DE-FESTA!
ResponEliminaBona recepte i bon blog! Esperem poder anar fent col·laboracions amb Mossegades, entre àpat i àpat!
Moltes gràcies Mireia, em fa molta il.lusió!! ens veiem aviat ;)
Elimina