dimecres, 17 de desembre de 2014

PINTXOS DE FORMATGE I CODONYAT.


INGREDIENTS:
formatge idiazábal
escuradents

Crec que mai havia penjat una recepta tant fàcil com la d'avui :)
Talleu el formatge a làmines de mig centímetre de gruix aproximadament. 
Feu el mateix amb el codonyat.
Apileu una làmina de formatge, una de codonyat i una altra de formatge, i talleu-ho de la forma que volgueu (quadrat, triangle...).
Punxeu-ho amb un escuradents i amb compte ja ho podeu col.locar sobre una safata. 
Facil i deliciós!

4 comentaris:

  1. És un pintxo boníssim!!! A mi m'agrada molt la combinació.
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a mi Olga, i com més curat el formatge millor! mmmmm
      Anna

      Elimina
  2. Aquesta recepte és boníssima, i també gràcies a Mossegades, ha sortit a http://www.momentsgastronomics.com/ca/blog/119/UNS-TASTETS-DE-FESTA!

    Bona recepte i bon blog! Esperem poder anar fent col·laboracions amb Mossegades, entre àpat i àpat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mireia, em fa molta il.lusió!! ens veiem aviat ;)

      Elimina