divendres, 26 de desembre del 2014

AMANIDA DE CANONGES AMB ALVOCAT I PARMESÀ.


INGREDIENTS:
canonges
1 alvocat
virutes de formatge parmesà
tomàquets cherry
sèsam
1 all
sal, oli, llimona

Una amanida molt fàcil de preparar, som-hi!
Talleu la polpa de l'alvocat a daus i poseu-la en un bol, regueu amb el suc de la llimona. Això farà de vinagre i al mateix temps impedirà que l'alvocat s'oxidi i agafi un color lleig.
Afegiu-hi els canonges i les virutes de parmesà. Amaniu amb l'oli i la sal al gust, i barregeu-ho amb cura perquè quedi tot ben repartit. 
Si ho serviu en una safata, prèviament unteu-la fregant-hi a meitat de l'all, li donarà un toc aromàtic. Ara ja podeu muntar el plat amb l'amanida i els tomàquets cherrys com a decoració.
Jo li poso uns grans de sèsam torrat per donar-li un punt de cruixent, a més a més, el sèsam és una font de calci i vitamines.
Doncs ja la teniu muntada, això si, no la deixeu preparada massa temps abans de consumir, màxim un quart d'hora si no voleu que comenci a deteriorar-se visualment.



4 comentaris:

  1. Que bona la combi, la faré segur. Ptons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse és bonsíssima! i l'alvocat li dóna una cremositat que m'encanta. Si la fas, foto ;)
      Ptons guapa!
      Anna

      Elimina
  2. A aquestes alçades venen molt de gust les amanides i si a més és amb aquesta combinació d'ingredients, molt més! Bon any nou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna, bon any nou per a tu també guapa!
      Petons
      Anna

      Elimina