INGREDIENTS:
api, col, pebrot verd, pastanaga, ceba tendra, julivert
Tant fàcil com posar-ho tot en una olla plena d'aigua, ben net i trossejat i deixar que bulli durant uns vint-i-cinc minuts aproximadament. Després sols cal colar-ho, i ja està a punt per a consumir.
Si us agrada trobar-hi alguna a cosa, hi podeu afegir una culleradeta de civada.
Veureu que no us he posat quantitats ja que tot depèn de si en voleu fer molt o poc, el que si és important és que hi poseu les mateixes proporcions de tots els ingredients.
És un caldo depuratiu i desintoxicant que us ajudarà a netejar el vostre organisme si heu tingut àpats copiosos i necessiteu eliminar toxines. Us el podeu pendre a mig matí i a mitja tarda ben calentó com si fos una infusió. Com tot en aquesta vida, necessita constància, no espereu que us faci efecte a la primera tassa!
No sé com a depuratiu, però amb el fred que fa estos caldos entren d'allò més bé! el provaré! Marta
ResponEliminaClar que si, segur que et va molt bé Marta! Gràcies :)
EliminaAnna
T'agafe la idea!!! :D
ResponEliminaAixí m'agrada Francesc, amb decisió! Ja em diràs com t'ha anat ;)
EliminaAnna