diumenge, 19 d’octubre del 2014

PALMERETES DE XOCOLATA.


INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full quadrada
sucre
xocolata de cobertura

Som-hi, que és molt fàcil!
Estenem la pasta de full i li passem un corró longitudinalment, li espolsem sucre per sobre i la dobleguem longitudinalment, els dos extrems dret i esquerre, cap al mig. Repetim el procés: corró, sucre i doblegar, i ho repetin una tercera vegada. 
Ara sols cal doblegar en vertical i ens quedara un "xurro" en forma de cor que haurem de tallar com si fessim llesquetes de pa de mig centímetre de gruix. Les col.loquem sobre paper de forn i ja podem enfornar a uns 200º fins que se'ns posin rossetes. El temps dependrà de cada forn.
Un  cop tretes i fredes, desfem la xocolata de cobertura i la tirem per sobre o les podeu sucar si sou més llépols. Deixeu refredar si podeu, i ja teniu unes postres de categoria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada