INGREDIENTS:
3 caquis madurs
3 ous
½ got de llet ecològica
½ got d’oli d'oliva
1 got de sucre
1 got de farina integral
1 cullerada d’extracte de vainilla
3 ous
½ got de llet ecològica
½ got d’oli d'oliva
1 got de sucre
1 got de farina integral
1 cullerada d’extracte de vainilla
Preescalfem el forn a 180ºC.
Partim els caquis per la meitat i amb l'ajuda d'una cullera en retirem la polpa, la triturem i la reservem.
Posem tots els ingredients dins un bol i amb la batedora elèctrica batem fins a tenir una massa homogènia.
Untem un motlle amb mantega i hi fiquem la massa obtinguda, enfornem durant uns 45 minuts aproximadament, tot depèn del forn que tingueu.
Transcorregut el temps, deixem refredar i ja es pot desenmotllar fàcilment.
Segur que us encantarà. espero que m'expliqueu la vostra experiència!
Nos han llegado todos los caquis de golpe y esta tarta no se me había ocurrido. Me pondré a ello.
ResponEliminaSaludos
Blanca de JUEGO DE SABORES
Ana lo mismo me pasó a mi, y cada año igual. A partir de ahora ya no volverá a ocurrir jeje. Ya me contarás como te fue. Un abrazo.
EliminaAnna
Mmm fa molt bona pinta, i es veu humideta gràcies a la fruita, segur que està boníssima! un petó!
ResponEliminaGràcies Eva, doncs sí que és bo si, i a més és una manera diferent de consumir-los, sobretot quan arriben tots alhora a l'hort i es fan malbé en dos dies!!
EliminaAnna