INGREDIENTS:
150 cc de llet
80 g de sucre
50 g de mantega
3 ous
50 g de llevat de pa
500 g de farina
canyella en pols, sal
250 grs cabell d'àngel
100 grs ametlles filetejades
sucre glas
80 g de sucre
50 g de mantega
3 ous
50 g de llevat de pa
500 g de farina
canyella en pols, sal
250 grs cabell d'àngel
100 grs ametlles filetejades
sucre glas
Desfeu el llevat amb la llet tèbia. Afegiu-hi la farina tamisada, el sucre, la mantega a pomada, la sal i els rovells. Treballeu-ho amb les varetes arrissades del batedor elèctric uns 10 minuts fins que la pasta agafi consistència. Quan costi de treballar la traieu i l'amasseu amb les mans.
Feu un bola, empolsimeu-la amb farina i poseu-la dins un recipient fondo, tapeu-la amb un drap i deixeu-la fermentar una hora aproximadament, fins que dobli el seu volum.
Transcorregut el temps, estireu la pasta amb un corró i doneu-li forma de coca, pinteu-la amb un rovell d'ou i deixeu-la reposar una hora. Després , escampeu-hi el cabell d'àngel i les ametlles per sobre.
Enforneu-ho a 180º durant 15 minuts, tot i que cada forn té el seu punt. Quan vegeu que es va començant a torrar, ho treieu, ho deixeu refredar i abans de servir espolseu-hi bastant de sucre glas pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada