INGREDIENTS:
1 carbassó
formatge parmesà
pinyons
oli d'oliva
sal grossa
pebre negre
Ben fàcil: Talleu el carbassó a làmines ben primetes amb un ratllador (una mandolina us aniria perfecte) o si teniu bon pols a mà. Disposeu-les sobre una safata ben escampades.
Per sobre hi repartim els pinyons (jo ho he fet amb ametlla filetejada) i un xic de formatge parmesà tallat a virutes, un bon raig d'oli d'oliva, sal grossa i una mica de pebre negre.
Deixeu a la nevera mitja horeta per a que es maceri tot, i servir ben fresquet.
M'has encomanat ganes de fer-lo!!! No he preparat mai un carpaccio de carabassó!! Aviat serà la primera vegada!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Doncs és molt fàcil Olga, ja ho has vist, a mes, sent una cuinera com tu segur que et quedarà per llepar-se els dits! Ja m'explicaràs com t'ha anat! :)
Elimina