INGREDIENTS:
mandioca
oli d'oliva
sal
La mandioca és una arrel d'un arbust tropical, equivalent a les nostres patates, que avui hem utilitzat per fer-nos un aperitiu.
És molt fàcil de fer, només cal que la peleu, la talleu ben fineta (us recomano una mandolina, va genial) i poseu les rodanxes en remull durant una horeta o més. Quan les hàgiu de fer col.loqueu-les sobre un paper absorvent per eliminar l'excés d'aigua.
Escalfar la paella al foc amb força oli d'oliva. Quan aquest estigui calent, les hi aneu tirant una a una, deixant espai per a que es moguin i no s'enganxin. Retireu-les de la paella quan comencin a agafar un lleuger to beige. No deixeu que s'enrosseixin massa perquè el gust canvia força.
Posar a escórrer sobre paper de cuina, i salar. Acabades de fer estan boníssimes!
I no us preocupeu si les primeres xips no us queden bé. Trobar el punt exacte de cocció no és fàcil, però un cop ho hagiu fet, és bufar i fer ampolles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada