dilluns, 18 d’agost del 2014

AMANIDA DE FIGUES AMB PERNIL.


INGREDIENTS: (4 persones)

8 figues coll de dama
100 grs pernil salat
oli d'oliva, vinagre de mòdena, sal grossa

Molt i molt fàcil...
Renteu les figues i assequeu-les amb un drap.
Talleu-les en quatre trossos, sense arribar baix de tot, de manera que quedin obertes però no partides, com podeu veure a la foto.
Amaniu-les una miqueta amb sal, oli i vinagre. Obriu-les una mica i col.loqueu-hi al centre el pernil salat, millor tallat en virutes o si no ben prim. Podeu tornar a amanir amb oli i vinagre, reserveu-les a la nevera perque estiguin més fresquetes a l'hora de servir.

2 comentaris:

  1. Bona combinació! a tastar sense faltar.. Per cert; molt maca la foto (com totes les que poses) :)
    Una abraçada

    Amadeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Amadeu, jo em vaig quedar amb el cuquet dels teus speculoos mmmmmmm.
      Fins aviat
      Anna ;)

      Elimina