INGREDIENTS:
1 base de pasta de full
500 grs de crema pastissera
fruita del temps (maduixes, poma, kiwi...)
80 grs de gelatina
500 grs de llegum seca
Posem la pasta de full en un motlle, i l'adaptem presionant-la pels laterals. Seguidament hi posem les llegums (fesols, cigrons...) aquestes eviten amb el seu pes que la pasta es bufi. Enfornem a foc lent durant uns vint minuts fins que la pasta estigui cuita..
Treiem el motlle i les llegums de dintre. Millor fer-ho quan s'hagi refredat.
A continuacio l'omplim amb la crema pastissera, repartint-la bé per tota la superfície. Amb un centímetre de gruix n'hi ha prou.
Tallem les fruites que hàgim escollit a làmines fines i les anem col.locant sobre la crema d'una manera decorativa.
Ja per finalitzar desfem la gelatina (jo utilitzo la de pastisseria) al microones o al bany maria i amb un pinzell de silicona anem pintant les fruites.
I ja tenim el postre acabat. Us recomano menjar-lo el mateix dia que el feu, ja que com més espereu la pasta va agafat la humitat de la crema i perd textura.
T'ha quedat preciós! Aquests colors, el gustet de la fruita fresca... boníssim!
ResponEliminaMarta
Gràcies Marta, i després d'un àpat de celebració, passa que no te n'adones!! ;)
EliminaAnna