dimarts, 8 de juliol del 2014

ESPÀRRECS AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET.




INGREDIENTS:

12 espàrrecs blancs 
1 tomaca
1 ceba tendra
2 cullerades de creme fraiche
suc de llimona, oli d'oliva 
pebre negre, orenga, sal Maldon.

La recepta la vaig fer amb espàrrecs frescos primer bullits i després pelats.
Per fer la vinagreta: pelar la tomaca i treure-li les llavors. Picar la polpa a daus. Picar ben fina la ceba tendra i barrejar amb la tomaca. Afegir-hi sal, oli, pebre, orenga i suc de llimona. Finalment la creme fraiche (es pot substituir per un iogurt grec). Remenar bé amb una cullera i deixar que es barregin els gustos mentre coem els espinacs.
Posem una planxa amb unes gotes d'oli al foc. Quan estigui ben calenta hi posem els espàrrecs, els hi fem volta i volta per tal de marcar-los i ja podem muntar el plat amb la salsa que hem preparat abans per sobre. Es pot menjar sol o acompanyar-ho amb amanida com vaig fer jo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada