dimarts, 29 de juliol del 2014

PASTÍS DE MATÓ


INGREDIENTS (motlle 20 cm aprox)

250 grams de mató 
3 ous 
125 grams de sucre 
la pela d'una llimona ratllada 
1 culleradeta de canyella 
5 melindros 
mantega pel motlle


Batem els ous. Sense deixar de batre, afegir el sucre, poc a poc. Tot seguit, incorporar el mató, i continuar batent. Per últim, afegir la canyella i la pela de llimona ratllada.
Ja a mà, afegiu els melindros ben esmicolats. Quan tot estigui ben incorporat, aboqueu en un motlle quadrat, prèviament untat amb mantega.
Enforneu a 180 graus, durant uns 35 minuts. Per saber si està cuit, punxeu-lo. El punxó emprat ha de sortir net.

Hem tret la recepta de: http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada