INGREDIENTS:
100 grs mantega
260 grs sucre moreno
2 ous
100 grs xocolata de cobertura
180 grs farina
2 ctes de llevat
25 grs de cacau en pols
colorant vermell líquid
260 grs sucre moreno
2 ous
100 grs xocolata de cobertura
180 grs farina
2 ctes de llevat
25 grs de cacau en pols
colorant vermell líquid
Per arrebossar:
55gr de sucre blanc normal
40gr de sucre glas
55gr de sucre blanc normal
40gr de sucre glas
Primer barregem els ingredients secs, la farina, el llevat i el cacau en pols i ho reservem.
Batem la mantega, que ha d’estar a temperatura ambient, amb el sucre moreno. Quan està ben barrejat incorporem un a un els ous ( que també han d’estar a temperatura ambient ), no incorporem un fins que l’anterior està ben integrat. Ens quedarà una massa cremosa.
Ara desfarem la xocolata de cobertura al microones o bé al bany maria. Un cop desfeta l’afegim a la massa.
Incorporem els ingredients secs a la nostra massa, cal fer-ho en dos cops i barrejar bé fins que ens quedi ben fi. Hi afegim el colorant, depèn de quin utilitzeu us quedarà més o menys vermell.
Emboliquem la massa amb paper film i ho deixem a la nevera com a mínim una hora, o fins i tot tota la nit.
Per enfornar cal tenir el forn preescalfat a 180º
Comencem a donar forma a les galetes, cal fer boletes amb la massa i tot seguit arrebossem molt bé aquestes boletes primer amb sucre blanc normal i després amb sucre glaç.
Posem a una safata per anar al forn sobre paper sulfuritzat i disposem a sobre les boletes ben arrebossades amb els sucres, cal deixar espai entre elles perquè amb l'escalfor es desfan i s’enganxarien entre elles.
Posem la safata amb les boletes al forn calent i ho deixem uns 10 minuts, les traiem i les
deixem refredar a sobre d’una reixeta, amb aquestes mides us sortiran unes 35 galetes, així que us caldrà fer unes quantes tandes.
Tingueu paciència, i ja veureu com val la pena!
Hem tret la recepta de http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Batem la mantega, que ha d’estar a temperatura ambient, amb el sucre moreno. Quan està ben barrejat incorporem un a un els ous ( que també han d’estar a temperatura ambient ), no incorporem un fins que l’anterior està ben integrat. Ens quedarà una massa cremosa.
Ara desfarem la xocolata de cobertura al microones o bé al bany maria. Un cop desfeta l’afegim a la massa.
Incorporem els ingredients secs a la nostra massa, cal fer-ho en dos cops i barrejar bé fins que ens quedi ben fi. Hi afegim el colorant, depèn de quin utilitzeu us quedarà més o menys vermell.
Emboliquem la massa amb paper film i ho deixem a la nevera com a mínim una hora, o fins i tot tota la nit.
Per enfornar cal tenir el forn preescalfat a 180º
Comencem a donar forma a les galetes, cal fer boletes amb la massa i tot seguit arrebossem molt bé aquestes boletes primer amb sucre blanc normal i després amb sucre glaç.
Posem a una safata per anar al forn sobre paper sulfuritzat i disposem a sobre les boletes ben arrebossades amb els sucres, cal deixar espai entre elles perquè amb l'escalfor es desfan i s’enganxarien entre elles.
Posem la safata amb les boletes al forn calent i ho deixem uns 10 minuts, les traiem i les
deixem refredar a sobre d’una reixeta, amb aquestes mides us sortiran unes 35 galetes, així que us caldrà fer unes quantes tandes.
Tingueu paciència, i ja veureu com val la pena!
Hem tret la recepta de http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada