INGREDIENTS:
150 grs farina integral
115 grs sucre morè
150 grs margarina
50 grs coco ratllat
60 grs flocs de civada
2 cullerades de melassa
mitja culleradeta de bicarbonat
Escalfar el forn a 180º.
Barrejar en un bol el sucre, la farina, els flocs de civada i el coco. Remenem amb una cullera per a que es barregin bé els ingredients.
Posem al foc la mantega i la melassa i remenem fins que es fongui. A part, dissoldrem el bicarbonat amb una cullerada d'aigua i ho afegim a la mantega. Es formaran unes bombolletes; és el moment de retirar-ho del foc. Afegir aquests ingredients líquids als sòlids i remoure fins formar una pasta.
En una safata de forn folrada amb paper pergamí, anem fent boletes de massa de tamany més petit que una nou. Millor posar-les força separades, i les aplastem amb un corró i un paper pergamí.
Posar al forn durant uns deu minuts fins que estiguin dauradetes. Quan les traiem les deixem reposar uns minuts abans de manipular-les per a que agafin consistència. Després les podem col.locar sobre una reixeta per a que es refredin completament i ja estan llestes per menjar.
Es veuen molt bones i cruixents, i a més sense sucre!!! me n'emporto unes quantes ;). Un petó!
ResponEliminaTotes per tu a canvi d'una porcio del teu Coffee & walnut cake que em té el cor robat ;)
EliminaPetons
Anna