dilluns, 7 de juliol de 2014

CREP D'ESPÀRRECS.



INGREDIENTS:

farina d'espelta integral i ecològica, aigua i sal
2 espàrrecs de llauna 
endívies, pastanaga, ou dur
maionesa, estragó

Tenia ganes de menjar-me els espàrrecs d'una altra manera que no fóssin amb maionesa, per això m'he inventat aquesta recepta, a veure què us sembla:
Per a fer la crep: He escollit farina d'espelta perquè és mot digestiva, però es pot fer amb qualsevol tipus. He barrejat dues cullerades generoses de farina amb l'aigua que admentin fins tenir la consistència d'un ou, com si anéssim a fer una truita. Batem bé per que no quedin grumolls, hi afegim sal, i ho posem en una paella amb un raiget d'oli a foc lent. Quan estigui cuit per una banda, ho girem amb compte i deixem que es faci per l'altra. Com més cuit, més consistència tindrà.
El farcit: Jo hi he posat el que us he dit anteriorment (els espàrrecs, les verduretes i l'ou dur), acompanyat d'una maionesa casolana amb estragó, però hi podeu posar el que us vingui de gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada