dimarts, 8 de juliol de 2014

BRACETS DE GITANO.




INGREDIENTS: (per a 6 bracets)

4 ous (núm 0) 
100 grs farina 
100 grs sucre 
ratlladura de llimona 
600 grs crema pastissera 

Blanquejar rovells i sucre amb la batedora.
Afegir poc a poc la farina tamissada.
Afegir poc a poc les clares muntades i barrejar manualment amb espàtula.
I finalment la ratlladura de llimona.
Posar en una safata de forn folrada amb paper vegetal de cuina, estendre uniformement amb una espàtula. Enfornar uns 10 minuts a 180º aproximadament, fins que comenci a agafar color.
Un cop freda la placa li traiem les vores i .tallem 6 quadrats o els que ens surtin, depenent de les mides. Posem al centre de cada un d'ells la crema pastissera, com si anéssim a fer canelons. Seguidament amb cura de que no es trenquin i de que quedin igual d'amples pels dos extrems, els enrotllem.
Com a decoració jo hi he posat sucre glass, pero hi podeu posar melmelada, xocolata, el que us vingui més de gust.


2 comentaris:

  1. Em sembla q demà en faré!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que et queden boníssims amb la mà que tens!
      Anna :)

      Elimina