CREMES
PLATS
- AMANIDA CAPRESE
- AMANIDA DE CANONGES AMB ALVOCAT I PARMESÀ
- AMANIDA DE FIGUES I PERNIL
- AMANIDA D'ESPINACS A LA CATALANA
- AMANIDA DE TARDOR
- AMANIDA VERDA
- BABAGHANOUSH
- BACALLÀ AL PIL PIL
- BLEDES BOSTON
- BRANDADA DE BACALLÀ LIGHT
- BUNYOLS DE BRÒQUIL
- CALÇOTS CARAMELITZATS
- CANELONS DE BRANDADA DE BACALLÀ
- CARPACCIO DE CARBASSÓ
- CARPACCIO DE CARXOFA
- CREP D'ESPÀRRECS
- CROQUETES DE BACALLÀ I PANSES
- CROQUETES DE TROMPETES DE LA MORT
- CROQUETES DE LLOM IBÈRIC
- CULLERES DE CEBA CARAMELITZADA I FORMATGE
- ESPÀRRECS AMB VINAGRETA DE TOMACA
- EMPANADES D'ESPINACS
- FAVES TENDRES AMB CARXOFES
- GASPATXO DE MADUIXES
- GUACAMOLE VERSIONAT
- HAMBURGUESES DE LLENTIES
- MEDALLONS DE COL
- PA SUCAT AMB MADUIXES
- PATATES BRAVES VEGANES
- PATATES FARCIDES D'ESPINACS
- PATATES MONTSETA
- PASTÍS D'ESCALIVADA
- PATÉS VEGETALS
- PATÉ VEGÀ DE CEPS.
- PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS D'HUMMUS
- PESTO DE RUCA.
- PINTXOS DE FORMATGE I CODONYAT
- PISTO
- PIZZA DE CALÇOTS
- ROTLLETS AMB FAVETES I ESPÀRRECS
- ROTLLETS DE BLEDA I FORMATGE
- ROTLLETS DE SALMÓ I ALBERGÍNIA
- SOBRASSADA VEGETAL
- TAPA DE CONSOMÉ
- TÀRTAR DE MANGO I ALVOCAT
- TÀRTAR DE SALMÓ I KIWI
- TIMBAL DE FRUITES, CRUIXENT I VERMUT MONTSETA
- TRENA D'ESPINACS A LA CATALANA
- TZATZIKI
- SALSA DE CALÇOTS
- VEGANESA
- XIPS DE COL KALE
- XIPS DE MANDIOCA
- XIRIVIA AL FORN
LLEGUMS
- CASSOLA DE FESOLS DEL GANXET
- EMPEDRAT AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA
- FALAFEL AMB SALSA DE IOGURT
- HAMBURGUESES DE LLENTIES
- HUMMUS
PASTA
TRUITES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada