- AMETLLES GARRAPINYADES
- BACALLÀ AL PIL PIL
- COCA DE POMA
- CODONYAT
- CREMA CATALANA DE LA MARE
- EMPANADES D'ESPINACS
- GALETES DE LA IAIA
- MELMELDADA D'ALBERCOCS
- ORXATA D'AMETLLES
- PA DE PESSIC DE LA MARE
- PERES EN ALMÍVAR
- ROSTES DE SANTA TERESA
- SALSA DE CALÇOTS
- SOPA DE FARIGOLA
- SUC D'ALBERCOCS
- TRUITA D'ESPINACS AMB SUC
Aquest raconet del bloc pretén ser principalment un humil homenatge a les cuineres de la meva família, que de manera conscient o inconscient m'han transmès la seva passió per la cuina i els seus coneixements culinaris.
Començant per les àvies, però sobretot gràcies a la meva mare, que sense saber-ne res va anar interessant-se i aprenent tot el que fa referència a aquest món i que va sembrar en mi la llavoreta de la curiositat per aquests temes.
I gràcies també al meu pare, he après a treure partit de les coses que ens ofereix la terra. El fet de tenir un hort a casa m'ha fet familiaritzar amb les fruites i verdures, i m'ha encomanat el seu entusiasme a l'hora de disfrutar-ne d'elles.
Començant per les àvies, però sobretot gràcies a la meva mare, que sense saber-ne res va anar interessant-se i aprenent tot el que fa referència a aquest món i que va sembrar en mi la llavoreta de la curiositat per aquests temes.
I gràcies també al meu pare, he après a treure partit de les coses que ens ofereix la terra. El fet de tenir un hort a casa m'ha fet familiaritzar amb les fruites i verdures, i m'ha encomanat el seu entusiasme a l'hora de disfrutar-ne d'elles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada