INGREDIENTS:
6 ous ecològics
175 grams de farina
175 grams de sucre glass
Aquest és un pa de pessic que queda molt esponjós, el procediment és el de sempre, però no sé què té que m'encanta!
Enceneu el forn a 180º i prepareu el motlle que utilitzareu amb mantega i farina.
Comenceu separant els rovells de les clares en dos bols diferents.
Afegiu gairebé tot el sucre als rovells, reserveu-ne una cullerada aproximadament, i bateu-los fins que es blanquegin i augmentin de volum. Reserveu.
A l'altre bol, i amb les varilles ben netes i seques, munteu les clares. Quan gairebé estiguin llestes, afegiu-hi el sucre que heu guardat abans i acabeu-les de batre, així us quedaran més fortes.
Poc a poc i amb una espàtula, afegiu les clares a la barreja de rovells i sucre, amb moviments de baix cap a dalt per evitar que baixin de volum.
Finalment, afegiu-hi poc a poc la farina tamissada remenant de la mateixa manera que heu fet abans.
Aboqueu la pasta al motlle, i ja podeu enfornar uns 35 minuts aproximadament, millor comproveu punxant el pastís si està suficientment cuit, ja que el temps de cocció pot variar en funció de cada forn.
Un cop cuit, traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar, ara ja és a punt per desenmotllar i farcir-lo del que més us agradi, o simplement sense res, per sucar a la llet, és boníssim i passa com si res.
Bon profit!
És el q m'agrada a mi...amb una mica de nutella està increible...el millor esmorzar del món mundial!!!
ResponEliminaJajaja tens raó Mònica, nutella amb una mica de pa de pessic ;)
EliminaAnna
A mi també m'encanta Anna, és el pa de pessic de sempre!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
No cal complicar-se la vida...ben senzill i boníssim!
EliminaPetons
Anna
Un pa de pessic ben senzill però amb molt bon resultat, si que se'n veu, d'esponjós! i segur que està boníssim! un petó!
ResponEliminaSi que ho estava si...aquest el tinc a la llista de favorits jeje
EliminaPetons guapa!
Anna