INGREDIENTS:
75 grams de farina
100 grams de mantega pomada
2 ous ecològics
85 grams de sucre
70 grams de xocolata blanca
8 grams de llevat
20 grams de gerds
pessic de sal
Enceneu el forn a 180º.
Foneu la xocolata al bany maria i retireu-la. Afegiu la mantega i remeneu amb una espàtula fins que quedi ben barrejat.
Per altra banda, bateu els ous i el sucre, després barregeu-ho amb la mescla que heu fet abans.
Tamiseu la farina junt amb el llevat i la sal i incorporeu-ho a la massa anterior.
Unteu el motlle amb mantega i farina i ompliu-lo amb la massa. Repartiu els gerds per sobre.
Enfornar a uns 180º durant uns quinze minuts aproximadament, el temps dependrà de cada forn.
Aquest brownie és un joc de contrastos, la dolçor de la massa queda contrarestada per l'acidesa dels gerds, us el recomano!
Anna, que bons els brownies...i aquest de xoxolata blanca i gerds...mmmmm una delícia!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Doncs si M Glòria, jo no sóc molt partidària de la xocolata blanca però el contrast amb l'acidesa dels gerds em va encantar.
EliminaUn pto
Anna
Sorprenent!!! No em faria res acompanyar un cafè amb un trosset d'aquest brownie teu!
ResponEliminaPetonets i bona setmana!
Olga
Estava boníssim Olga! Aixo si....després una bona caminadeta jeje
EliminaPetons
Anna