INGREDIENTS:
125 grs de llet
125 grs d'aigua
110 grs de mantega
150 grs de farina blanca
3 ous
polsim de sal
sucre per arrebossar
300 grams de crema pastissera
Retirem del foc i ho deixem refredar una mica. Poc a poc hi anem afegint els ous un a un i sense parar de remenar amb l'espàtula fins que ens quedi una massa consistent i homogènea.
Posem al foc una paella ben plena d'oli per a que es vagi escalfant. Amb l'ajuda d'una mànega pastissera o unes culleretes de postre, fem petites porcions que anirem tirant a la paella amb l'oli no molt calent.
Quan estiguin daurats, traiem els bunyols i els deixem reposar sobre un paper de cuina per a que absorveixin l'oli sobrant, i finalment abans que s'arrefredin els arrebossem amb sucre.
Un cop els tinguem tots fregits i ensucrats, els farcirem amb la crema pastissera. La de la recepta que us envia el link va be´, però pel meu gust queda molt espessa, si voleu podeu afegir-hi una mica més de llet.
Omplim una mànega de pastisseria (amb una boquilla ben fina jo he utilitzat una tipus xeringa) i els anem punxant un a un deixant-hi una petita quantitat de crema.
Aquests bunyols es poden menjar tebis o bé ja freds, però abans que comenceu...us voldria avisar que són adictius!!
Si els que no estan farcits de crema ja em flipen, aquests imagina't!! qui en tingués un parell per berenar ara mateix ;)
ResponEliminaEva no sé si amb dos en tindries prou! ;)
EliminaAnna
Apa Anna quins bunyols!!!!!! Jo no podria començar ara perquè arribaria al divendres de pasqua amb 5 quilos més!!! M'encanten i és un no parar! Farcits de crema han de ser la perdició total!! :D
ResponEliminaUna abraçada
Dolors si et serveix de consol, jo estic a dieta, així que un cop fets els regalo a familiars o en porto a la feina...si no, divendres de pasqua 10 kilos mes!!
EliminaAnna
Que bonsss !! Aixo es veritat els fariem cada setmana jajajajaja millor esperar a la Setmana Santa i repartil´hos tots ;)
ResponEliminaLirci és una llàstima que les coses dolces engreixin tant :(
Elimina