INGREDIENTS:
125 grs de llet
125 grs d'aigua
110 grs de mantega
150 grs de farina blanca
3 ous
polsim de sal
sucre per rebossar
200 grams de crema pastissera
Retirem del foc i ho deixem refredar una mica. Poc a poc hi anem afegint els ous un a un i sense parar de remenar fins que ens quedi una massa consistent i homogènea.
Ara és el moment d'afegir la crema pastissera. A mi m'agrada molt aquesta crema, per això li he posat força quantitat. Penseu que com més n'hi poseu, menys inflats us quedaran quan els fregiu, així que és important trobar el punt just.
Posem al foc una paella ben plena d'oli per a que es vagi escalfant. Amb l'ajuda d'una mànega pastissera o unes culleretes de postre, fem petites porcions que anem tirant a la paella amb l'oli no molt calent.
Quan estiguin daurats, els traiem i els deixem reposar sobre un paper de cuina per a que absorveixi l'oli sobrant, i finalment abans que s'arrefredin els arrebossem amb sucre.
Posem al foc una paella ben plena d'oli per a que es vagi escalfant. Amb l'ajuda d'una mànega pastissera o unes culleretes de postre, fem petites porcions que anem tirant a la paella amb l'oli no molt calent.
Quan estiguin daurats, els traiem i els deixem reposar sobre un paper de cuina per a que absorveixi l'oli sobrant, i finalment abans que s'arrefredin els arrebossem amb sucre.
Els meus preferits!!! Petons!
ResponEliminaSi? Mmmm a mi m'agraden tots, però si m'he de quedar amb alguns escolleixo els farcits de crema ;)
EliminaPetons Mònica
Anna
Aquest bunyols han d'estar boníssims!! M'agraden més sense farcit, però em menjaria un parell d'aquests, ha, ha...Un petó!
ResponEliminaAquests porten la crema incorporada a la pasta, no es nota tant el gust de la crema i no queden tant esponjosos com els de vent. Jo com sóc molt llepola prefereixo els farcits. Veus, així no ens barallarem tu i jo ;)
EliminaPetons
Anna