divendres, 14 de novembre del 2014

ROTLLETS DE BLEDA I FORMATGE.


INGREDIENTS (4 pers.):

8 fulles de bleda
8 talls de formatge semi
4 ous (núm 0)
pa ratllat
crema de llet
curry, puré de verdures

Comencem rentant les fulles de bleda i eliminant-ne la tija. Les posem a bullir durant uns cinc minuts, no molt per a que no se'ns trenquin. Un cop cuites les treiem i amb molta cura les estenem sobre d'un drap net per a que perdin l'aigua.
Mentrestant preparem la salsa. Per a que no sigui tant calòrica, en comptes de fer un sofregit he preferit agafar com a base un puré de verdures que podem tenir fet i afegir-hi la resta d'ingredients. Jo en tenia un fet amb els vegetals del caldo (pastanaga, xirivia, patata, api, porro). Així doncs, agafeu unes 8 cullerades de puré i les poseu en una paella amb una mica d'oli, hi tireu un raig de crema de llet, salpebreu, i li podeu donar un toc de curry. Remeneu i deixeu que la mescla s'unifiqui.
Només ens queda bullir tres ous fins que quedin durs, pelar-los i picar-los amb un ganivet. El quart el farem servir per l'arrebossat.
Ara és l'hora de muntar els rotllets. Posarem una tira de formatge i l'ou dur, el dobleguem dels costats per a que no s'escapi res, i enrotllem com un caneló. Quan els tenim tots a punt, passem per ou i pa ratllat i ja els podem fregir amb oli abundant.
Per muntar el plat podem posar una base de la salsa de verdures i a sobre els rotllets ben calents i cruixents.
Una manera ben diferent de menjar bledes que segur que agradarà als més petits de la casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada