dilluns, 17 de novembre de 2014

CREMA DE CAMAGROCS.


INGREDIENTS:

400 grs de camagrocs
1 patata
mig porro
250 ml de caldo de verdures
crema de llet
oli, sal, pebre

Com qualsevol altra crema, ahir vaig fer la de camagrocs que vam trobar al bosc. Ara us ho explico:
Comenceu pelant la patata que no ha de ser molt gran, i feu-la a trossets. Netegeu i trossegeu el porro, i netegeu també els camagrocs.
Quan ho tingueu tot a punt, poseu l'olla al foc amb un raig d'oli i sofregiu-hi la patata durant uns cinc minuts. Seguidament el porro, i quan ho tingueu mig cuit afegiu-hi els camagrocs. És normal que deixin anar molta aigua, deixeu-la, ja que li donarà molt bon gust. Quan estigui tot barrejat i s'hagi evaporat una mica l'aigua, hi afegiu el caldo de verdures ( jo sempre en tinc de fet a base de porro, xirivia, pastanaga, patata i api), tapeu l'olla i que es vagi coent durant uns deu minuts.
Passat aquest temps, retireu del foc, tritureu bé amb un minipimer fins obtenir una mescla homogènea. Torneu a posar al foc, salpebreu i afegiu-hi un rajolí de crema de llet. Espereu que arrenqui el bull i ja la teniu a punt per servir. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada