INGREDIENTS:
175 g de xocolata negra fondant
1 cullerada de mantega
125 ml de nata líquida
per arrebossar: ametlla picada
1 cullerada de mantega
125 ml de nata líquida
per arrebossar: ametlla picada
Primer de tot, trossejarem la xocolata negra. En un cassó hi posem la xocolata i la mantega al bany maria fins que quedi ben desfet, ho anem remenant per a que els dos ingredients s'integrin.
Després en un altre cassó, escalfem la nata fins que bulli, la deixem refredar una mica i l'afegim al bol de la xocolata. Remenem bé fins que quedi una mescla homogenea.
Ho reservem a la nevera, és ideal deixar-ho un dia per l'altre.
Passades les 24 hores, ho treiem de la nevera i amb l’ajuda d’una cullera i amb les mans ben netes, en farem les boles, que les podrem arrebossar amb el que vulgueu. Jo en vaig fer amb ametlla picada per donar-li un punt cruixent, i unes altres amb coco, fideus de xocolata, perletes de colors o simplement cacau en pols.
Un cop arrebossades les poseu en una carmanyola per a que no es xafin, i cap al congelador. Si les treieu cinc minuts abans de consumir, estaran en una textura perfecta. Bon profit!
Passades les 24 hores, ho treiem de la nevera i amb l’ajuda d’una cullera i amb les mans ben netes, en farem les boles, que les podrem arrebossar amb el que vulgueu. Jo en vaig fer amb ametlla picada per donar-li un punt cruixent, i unes altres amb coco, fideus de xocolata, perletes de colors o simplement cacau en pols.
Un cop arrebossades les poseu en una carmanyola per a que no es xafin, i cap al congelador. Si les treieu cinc minuts abans de consumir, estaran en una textura perfecta. Bon profit!
Aquí teniu el resultat de la resta:
Quina preciositat de trufes!!!! Me les apunto.......
ResponEliminaPetons,
Olga
Gràcies Olga! Una de tant en tant no fa mal a ningu! ;)
EliminaAnna