diumenge, 5 d’octubre del 2014

TRUFES DE XOCOLATA.




INGREDIENTS:

175 g de xocolata negra fondant
1 cullerada de mantega
125 ml de nata líquida
per arrebossar: ametlla picada

Primer de tot, trossejarem la xocolata negra. En un cassó hi posem la xocolata i la mantega al bany maria fins que quedi ben desfet, ho anem remenant per a que els dos ingredients s'integrin.
Després en un altre cassó, escalfem la nata fins que bulli, la deixem refredar una mica i l'afegim al bol de la xocolata. Remenem bé fins que quedi una mescla homogenea. 

Ho reservem a la nevera, és ideal deixar-ho un dia per l'altre.
Passades les 24 hores, ho treiem de la nevera i amb l’ajuda d’una cullera i amb les mans ben netes, en farem les boles, que les podrem arrebossar amb el que vulgueu. Jo en vaig fer amb ametlla picada per donar-li un punt cruixent, i unes altres amb coco, fideus de xocolata, perletes de colors o simplement cacau en pols.

Un cop arrebossades les poseu en una carmanyola per a que no es xafin, i cap al congelador. Si les treieu cinc minuts abans de consumir, estaran en una textura perfecta. Bon profit!
Aquí teniu el resultat de la resta:




2 comentaris:

  1. Quina preciositat de trufes!!!! Me les apunto.......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga! Una de tant en tant no fa mal a ningu! ;)
      Anna

      Elimina