INGREDIENTS:
4 ceps de mida gran
1 copeta de conyac
75 grs d'anacards
40 grs de civada
mig all
suc de mitja llimona
sal, oli , pebre
1 copeta de conyac
75 grs d'anacards
40 grs de civada
mig all
suc de mitja llimona
sal, oli , pebre
Abans que res voldria comentar que les quantitats que he posat són orientatives, ja que acostumo a cuinar per intuïció, però al fer el blog intento acotar al màxim les quantitats, que poden variar també en funció del que us agradi més un ingredient o un altre. Som-hi doncs!
Primer que tot netejarem bé els ceps amb un drap humit i eliminant qualsevol resta de fulles o terra.
Els fem a trossets i els posem a la paella amb un raig d'oli. A mitja cocció hi afegim el conyac, i un cop s'hagi reduït salpebrem i hi afegim la civada. Tanquem el foc i ho deixem reposar cinc minuts per a que aquesta s'impregni de la humitat dels ceps i no quedi seca.
Posem la barreja en un recipient apte per poder-hi triturar, juntament amb els anacards (si no en teniu hi podeu posar anous), l'all i el suc de llimona. Ho triturarem fins obtenir una pasta. Jo prefereixo notar algun tros de fruit sec o de cep, així que no ho trituro excessivament.
Doncs ja tenim el paté enllestit, sols caldrà guardar-lo en una carmanyola a la nevera i el tindreu a punt per al que se us acudeixi ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada