dilluns, 11 d’agost de 2014

COC RÀPID DE GARROFA.


INGREDIENTS:

3 ous (núm. 0)
1 iogurt
2 mesures de iogurt de farina integral
1 mesura de iogurt de farina de garrofa
2 mesures de iogurt de sucre integral
1 mesura de iogurt d'oli d'oliva
1/2 mesura de iogurt de llet de soja
1 sobre llevat

Tant fàcil com posar tots els ingredients en un recipient, batre-ho bé fins que quedi una mescla homogènea.
Untar el motlle amb mantega i farina de garrofa, i posar al forn, prèviament escalfat a 180º durant uns 40 minuts. 

Consells: Si no heu provat mai la farina de garrofa, us aconsello que comenceu amb una proporció més petita, podeu posar mig pot de farina blanca i mig de garrofa, per exemple.
Si veieu que la massa queda molta espessa li podeu afegir un rajolinet de llet de soja. Això dependrà de la quantitat de farina de garrofa que hi poseu.

Ja veureu com gairebé no notareu la diferència entre un coc de xocolata i aquest!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada