INGREDIENTS (2 racions):
250 grs fruits vermells
licor de cassis
bescuit
150 grs nata per muntar
100 grs mascarpone
1 cullerada de sucre
Per al coulis: Tres cullerades de fruits vermells i una de sucre. Ho posem en un cassó a tapat i a foc lent durant cinc minuts. Jo hi poso també un rajolinet d'aigua. Un cop cuit, ho traiem i ho triturem. No importa si queden llavors. Reservar.
Per al tiramisú: Batre la nata i el mascarpone fins obtenir una crema homogènea.
Passem al muntatge del plat: Preferentment en una copa de vidre, comencem amb uns quants fruits variats, els reguem amb el coulis, fem una segona capa amb el mascarpone, el cobrim amb un trosset de bescuit que empaparem lleugerament amb el licor de cassís, ho cobrim amb una altra capa de mascarpone, el coulis, i finalment les fruites per decorar.
Per raons simplement estètiques, recomano muntar i consumir al moment.
Esperem que us agradi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada