dilluns, 21 de juliol de 2014

PASTÍS ZEBRA.




INGREDIENTS:


250 ml de llet ecològica
250 ml oli de girasol
200 grs sucre 
250 grs farina de força 
4 ous 
1 sobre llevaura 
3 cullerades de cacau pur 
3 cullerades de farina 
1 culleradeta aroma de vainilla 
sal 

Comencem batent els ous amb el sucre, fins obtenir una mescla ben integrada i espumosa.
Sense deixar de batre, hi afegi primer la llet i després l'oli. Després la vainilla. No ens hem de preocupar si la mescla ens queda massa líquida.
Afegim la farina i la llevadura tamisades i un pols de sal. Barregem fins que la farina s'hagi integrat a la perfercció
Dividim la massa en dues parts iguals. A una li afegirem les tres cullerades de xocolata i a l'altra les tres de farina restants. És important que les dues masses tinguin la mateixa intensitat per axí igualar els cercles.
Engrassem el motlle amb mantega, i per posar-hi la massa ho fem de la següent manera:
Ho farem a base de cullerades, alternant les dues masses i sempre unes sobre les altres.
Comencem posant tres cullerades de la massa de xocolata al centre del motlle, evitant els degoteigs. Seguidament tres cullerades de la massa de farina sobre el centre de la de xocolata
No hem de tocar el motlle per a res. Quan arribem més o menys a la meitat posarem dues cullerades en compte de tres, i quan estiguem gairebé al final n'hi posarem solament una. D'aquesta manera aconseguirem que la distància entre ratlles sigui uniforme.
Posem el motlle al forn, prèviament escalfat a 180º uns 40 minuts.










Hem tret la recepta de http://www.recetaspieras.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada