dilluns, 7 de juliol de 2014

CREMA DE CARBASSA AMB FESTUCS.





INGREDIENTS:



750 grs de carbassa pelada i tallada a daus
100 grs de pistatxos crus
1 ceba picada 
2 patates 
1 pebrot verd 
1 dent d'all 
1 cullerada gingebre fresc 
2 cullerades oli de nous 
2 cullerades de Crème fraîche 
caldo vegetal 


En una cassola, comencem saltejant la ceba, quan estigui transparent hi afegim l'all i el gingebre picats i ho passem un minut més.
Afegim la carbassa i la meitat dels pistatxos, i ho deixem coure cinc minuts més.
Afegim el caldo vegetal, les patates a bocins i el pebrot. Ho deixem coure uns 20 minuts aproximadament a foc lent.
Un cop cuit, ho triturem bé i hi afegim l'oli de nous i la Crème fraîche (es pot substituir per crema de llet i oli d'oliva).
Per servir ho podem salpebrar i espolvorejar amb pistatxos picats.
Us haureu fixat que les mesures són per una quantitat de crema important, sols les heu de reduir al vostre gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada