INGREDIENTS:
750 grs de carbassa pelada i tallada a daus
100 grs de pistatxos crus
1 ceba picada
2 patates
1 pebrot verd
1 dent d'all
1 cullerada gingebre fresc
2 cullerades oli de nous
2 cullerades de Crème fraîche
caldo vegetal
En una cassola, comencem saltejant la ceba, quan estigui transparent hi afegim l'all i el gingebre picats i ho passem un minut més.
Afegim la carbassa i la meitat dels pistatxos, i ho deixem coure cinc minuts més.
Afegim el caldo vegetal, les patates a bocins i el pebrot. Ho deixem coure uns 20 minuts aproximadament a foc lent.
Un cop cuit, ho triturem bé i hi afegim l'oli de nous i la Crème fraîche (es pot substituir per crema de llet i oli d'oliva).
Per servir ho podem salpebrar i espolvorejar amb pistatxos picats.
Us haureu fixat que les mesures són per una quantitat de crema important, sols les heu de reduir al vostre gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada