INGREDIENTS:
150 cc de llet
80 g de sucre
50 g de mantega
3 ous
25 g de llevat de pa
500 g de farina
ratlladura de llimona, sal
250 grs cireres madures, sucre
Desfeu el llevat a la llet tèbia. Afegiu-hi la farina, el sucre, la mantega a pomada, la sal i els ous. Treballeu-ho amb les varetes arrissades del batedor elèctric uns 10 minuts fins que la pasta agafi consistència. Quan costi de treballar la traiem i l'amasseu amb les mans.
Feu un bola i poeu-la dins un recipient fondo, tapeu-la amb un drap i deixeu-la fermentar en un lloc una mica calent fins que dobli el seu volum.
Transcorregut el temps, estireu la pasta en forma de coca, pinteu-la amb un rovell d'ou, escampeu-hi les cireres pel damunt. Deixeu-la reposar una hora i espolseu-hi bastant de sucre pel damunt.
Enforneu-ho a 160º durant 20 minuts, i voilà, acabat!!
A mi'encanta ,Anna!!!! Serà perquè sóc de Reus.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Així ja hi deus tenir la mà trencada Dolça! El meu xicot també és de Reus i li encanta!
EliminaAnna
Una de les meves coques preferides!!!! T'ha quedat preciosa!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Gràcies Olga, si en vols un trosset, estàs convidda ;)
EliminaAnna