dissabte, 25 d’abril de 2015

SOBRASSADA VEGETAL.


INGREDIENTS:
50 grams de tomàquets secs
25 grams de pinyons
2 fulles d'alfàbrega
1 dent d'all petita
1 culleradeta de pebre vermell dolç
mitja culleradeta de comí
mitja culleradeta d'orenga
sal, pebre
10 culleradetes d'oli d'oliva

Submergiu els tomàquets secs en aigua calenta durant 15 minuts. Transcorregut aquest temps, deixeu-los escórrer durant uns minuts.
Poseu dins un recipient apte per al minipimer tots els ingredients. Us recomano reservar les espècies, la sal i el pebre per a que ho aneu afegint al vostre gust. És millor que la barreja us surti suau i la pogueu anar rectificant a que us surti amb un gust massa fort i no pogueu tirar enrera.
Tritureu els ingredients fins obtenir una barreja homogènea. Jo no he triturat excessivament perquè m'agrada trobar-hi una mica de textura.
Si no heu afegit les espècies ni ho heu salpebrat, ara és el moment. Podeu barrejar amb una espàtula o seguir triturant, com més us agradi.
Doncs ja teniu la sobrassada a punt. Ben fàcil oi? Espero que us agradi, el gust us sorpendrà. No espereu trobar gust igual que el de sobrassada, però és una alternativa al greix i al mateix temps respectuosa amb els animals. 



8 comentaris:

  1. Boníssima! I si li poses uns trossets d'aulives (verdes o negres) li dóna un toc genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho provaré Cristina! Gràcies :)
      Petons
      Anna

      Elimina
  2. Que original! te molt bona pinta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Judith.
      Una abraçada
      Anna

      Elimina
  3. Me l'apunto, a més de l'aspecte deliciós és molt sana! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Eva, i la pots fer al teu gust canviant les espècies o els fruits secs...al cap i a la fi, no deixa de ser un paté vegetal :)
      Petons
      Anna

      Elimina
  4. Això te molt bona pinta. Hi haurà que provar-ho.
    Una abraçada.
    Amadeu

    ResponElimina
  5. Ja veuràs com t'agradarà Amadeu ;)
    Petons
    Anna

    ResponElimina