INGREDIENTS:
50 grams de tomàquets secs
25 grams de pinyons
2 fulles d'alfàbrega
1 dent d'all petita
1 culleradeta de pebre vermell dolç
mitja culleradeta de comí
mitja culleradeta d'orenga
sal, pebre
10 culleradetes d'oli d'oliva
Poseu dins un recipient apte per al minipimer tots els ingredients. Us recomano reservar les espècies, la sal i el pebre per a que ho aneu afegint al vostre gust. És millor que la barreja us surti suau i la pogueu anar rectificant a que us surti amb un gust massa fort i no pogueu tirar enrera.
Tritureu els ingredients fins obtenir una barreja homogènea. Jo no he triturat excessivament perquè m'agrada trobar-hi una mica de textura.
Si no heu afegit les espècies ni ho heu salpebrat, ara és el moment. Podeu barrejar amb una espàtula o seguir triturant, com més us agradi.
Doncs ja teniu la sobrassada a punt. Ben fàcil oi? Espero que us agradi, el gust us sorpendrà. No espereu trobar gust igual que el de sobrassada, però és una alternativa al greix i al mateix temps respectuosa amb els animals.
Boníssima! I si li poses uns trossets d'aulives (verdes o negres) li dóna un toc genial!
ResponEliminaHo provaré Cristina! Gràcies :)
EliminaPetons
Anna
Que original! te molt bona pinta!!
ResponEliminaMoltes gràcies Judith.
EliminaUna abraçada
Anna
Me l'apunto, a més de l'aspecte deliciós és molt sana! un petó!
ResponEliminaDoncs si Eva, i la pots fer al teu gust canviant les espècies o els fruits secs...al cap i a la fi, no deixa de ser un paté vegetal :)
EliminaPetons
Anna
Això te molt bona pinta. Hi haurà que provar-ho.
ResponEliminaUna abraçada.
Amadeu
Ja veuràs com t'agradarà Amadeu ;)
ResponEliminaPetons
Anna