dimarts, 16 de setembre del 2014

SOPA DE FARIGOLA




INGREDIENTS: (2 persones)

150 grs de pa del dia abans
branques de farigola seca
2 ous
sal, oli d'oliva
600 ml d'aigua

Hi han diferents maneres de fer aquesta sopa, totes són molt fàcils, però la meva preferida és la que us explicaré, que sempre hem fet a casa.
Poseu l'aigua a bullir, quan arrenqui el bull hi poseu les branques de farigola i deixeu que bulli durant dos minuts. 
Mentrestant, talleu a llesques molt fines (uns 3 mm) del pa del dia abans i col.loqueu-lo en un plat fondo. Hi trenqueu l'ou al mig, i hi fiqueu l'aigua bullint.
Afegiu un raig d'oli d'oliva, la sal, i deixeu reposar uns cinc minuts per a que es vagi fent l'ou. Ja teniu la sopa llesta, Els comensals sols hauràn de rebentar l'ou i barrejar-jo amb la resta d'ingredients del plat.
Aquesta sopa és ideal per al mal de panxa, acidesa o algun problema d'estómac degut a les propietats desinfectants de la farigola.
Un consell personal: A mi m'agrada l'ou una mica més cuit, així que quan l'aigua ja ha bullit amb les branques de farigola, les retiro i hi trenco l'ou a dintre. Dos minuts a foc lent, i llestos! Trieu l'opció que més us agradi.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada