INGREDIENTS: (20 unitats aprox.)
250 grs xocolata fondant
4 ous
180 grs farina
180 grs mantega
180 grs sucre
15 grs llevat
Cobertura: 400 grs xocolata fondant
50 grs cacau en pols
50 grs coco ratllat
150 ml aigua
En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).
Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.
Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada