dimecres, 9 de juliol de 2014

FLOGNARDE D'ALBERCOCS.




INGREDIENTS:

3 ous (núm. 0) 
400 ml llet de soja
3 cullerades sucre morè
1 cullerada sucre vainillat
125 grs farina 
400 grs albercocs madurs i sense pinyol 

Tamisar en un bol la farina i afegir-hi els sucres.
Remenar-ho i agregar els ous batuts, barrejar amb una espàtula i anar afegint poc a poc la llet. Batre-ho a mà fins obtenir una massa homogènea (queda líquida, no us preocupeu!).
Sobre un motlle circular untat amb mantega i farina, col.locar els albercocs a meitats o tallats si són grans.
Acabar afegint amb cura la mescla líquida i espolvorejar amb sucre.
Fornejar durant uns 50 minuts a uns 170º. No posarem el foc gaire fort per a que no sen's dauri excessivament.
Recepta treta de http://albahacaycanela.blogspot.com.es/

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta! Per les explicació em recorda al clafoutís de cireres, però fet amb albercocs. Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Francesc, la base d'aquests tipus de pstissos és sempre la mateixa, variant el tipus de fruita.
      Una abraçada.
      Anna

      Elimina