tag:blogger.com,1999:blog-8647519196008372126.post6128773652569874435..comments2022-09-08T15:45:16.541+02:00Comments on A mossegades: TRUITA D'ESPINACS AMB SUC.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8647519196008372126.post-48163343300370551652015-02-10T21:50:16.734+01:002015-02-10T21:50:16.734+01:00Hola Marta. De fet la truita amb suc té moltes var...Hola Marta. De fet la truita amb suc té moltes varietats, ja en la pròpia truita com en la manera de fer el suc. La meva àvia la feia també amb aigua. la que tu dius amb pebre vermell també deu quedar ben bona. A veure si la fas i la penges, estic intrigada...<br />Gràcies pel comentari :)<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8647519196008372126.post-1540124917725741672015-02-10T10:45:29.703+01:002015-02-10T10:45:29.703+01:00El meu pare era de Torroja del Priorat, i allà fan...El meu pare era de Torroja del Priorat, i allà fan una truita molt semblant a aquesta. A casa en mengem sovint, perquè ens agrada molt (tenia previst fer-ne avui per dinar i penjar la recepta al blog!). <br />La principal diferència està en la salsa, que allà la fan amb els alls sencers i només aigua, però hi tiren pebre vermell per donar-hi gust. <br />La mateixa salsa la fan servir per a un altre plat típic de la comarca (i que també està boníssim!): el bacallà amb albergínies.<br />Una abraçada,Marta SLhttps://www.blogger.com/profile/17174683601907187246noreply@blogger.com